ASMİRA GROUP

Asmira Group sigurnim koracima ide ka tome da postane „Domaća marka na svim Europskim obalama“, dodajući na svoju viziju svjetskog igrača iskustvo, ideju poslovanja, povjerljivost i održivost koje od 1977. nosi sve do danas. Rođena, odrasla i razvijena na Egejskom moru, prisvojila je načela stvaranja vrijednosti odražavajući na svakoj razini poslovanja toleranciju, usmjerenost na čovjeka i harmoniju koje dolaze s Egejskoga mora. Nastoji spojiti svoju vrhunsku uslugu na više razina s još više sudionika uspješno stapajući temeljne kompetencije, koje nosi od svog osnutka, sa suvremenim razvojem i novinama.

KOMPANIJE GRUPE

Asmira Marine je iskoristila i prenijela svoja iskustva i usluge na jahtne aktivnosti koje je stekla od 1977. godine u poslovanju sa snadbjevanjem brodova ı jahti gorivom, gdje je također proširila svoje djelovanje i kvalitetnu poslovnu praksu u različitim granama jedrenja nudeći vrhunske usluge koje su orijentirane na kupce a to su; benzinske postaje za plovila, popravke i održavanja jahti kao i njihovo snadbjevanje, dok u isto vrijeme pruža kvalitetnu uslugu u iznajmljivanju jahti.

Od osnivanja do danas, dvije grupne tvrtke koje su poslovale pod imenima Asmira Petrol i Asmira Logistika sada posluju pod nazivom Asmira Energy. Asmira Energy djeluje u sektoru goriva i obavlja različite aktivnosti poput upravljanja benzinskim postajama, veleprodaje goriva, veleprodaje mineralnih ulja, sustava za prepoznavanje vozila, prijevoza goriva i opskrbe.

Tvrtka Miraka, osnovana unutar okvira globalnih operacija Asmira Group-e, pozicionirana je kao trgovac koji povezuje kupce i prodavatelje u području opskrbe gorivom za brodove i jahte. S ciljem da premaši očekivanja svojih klijenata, kao i svih tvrtki unutar Asmira Group-e, Miraka spaja kupce i prodavatelje uzimajući u obzir interese obje strane te teži stvaranju vrijednosti. Miraka također se bavi trgovinom petrokemijskih proizvoda.

TackLog, sa širokom mrežom usluga i snažnim novim voznim parkom, pruža usluge prijevoza prilagođene potrebama svojih klijenata. TackLog nudi usluge širom Turske, osiguravajući brzu, sigurnu i pouzdanu operaciju. TackLog također omogućuje privremeno skladištenje tereta koji će se distribuirati kao dio usluga skladištenja i distribucije, vršeći distribuciju prema zahtjevima svojih klijenata.

RAD U ASMIRI

Kao Asmira Group, svjesni smo da je najdragocjeniji kapital svakog poslovanja ljudski kapital. Znamo da ljudski rad gradi most između ciljeva poslovanja i postizanja uspjeha te stvaranja vrijednosti. U tom kontekstu, vjerujemo u suglasje različitih ljudi koji se okupljaju oko istih ciljeva, bez obzira na razlike u kulturi, vjeri, jeziku, rasi, spolu, seksualnom identitetu, dobi i pozadini.

ČITAJ VIŠE +